Liity jäseneksi

Sulasolin sääntöjen mukaan liiton jäseniksi voidaan hyväksyä

Liittohallitus hyväksyy jäsenyhdistykset kirjallisesta hakemuksesta. Liittymismaksu uudelta jäsenyhdistykseltä on 35,00 €.

Jäsenmaksu

Sulasolin jäsenmaksu (/henkilö) koostuu kolmesta osasta:

Tarkat jäsenmaksut eri erikoisliittojen ja piirien jäsenyhdistyksille löytyvät Jäsenmaksut 2016 -liitteestä (pdf-tiedosto)

Eläkeläis-, invalidi- ja veteraaniyhdistysten alennus keskusliiton jäsenmaksusta on 50 %. Opiskelijayhdistysten hakema toiminta-avustus liittohallitukselta on 50 % keskusliiton jäsenmaksusta.

Sulasolin jäsenmaksuosuuteen sisältyy Sulasol-lehti, joka lähetetään jäsenyhdistyksen jokaiselle henkilöjäsenelle. Useampaan yhdistykseen kuuluminen ei oikeuta jäsenmaksun alennukseen.

Liittyminen

Liittyminen tapahtuu täyttämällä ja allekirjoittamalla jäsenhakemuskaavake ja postittamalla se Sulasoliin osoitteella Klaneettitie 6-8, 00420 Helsinki. Kaavakkeen voi avata ja tulostaa alla olevasta linkistä.

Jäsenhakemus 1 rekisteröidyille kuoro- ja soitinyhdistyksille (pdf-tiedosto)

Jäsenhakemus 2 julkisoikeudellisten yhteisöjen ja laitosten yhteydessä toimiville kuoroille ja soitinyhtyeille (pdf-tiedosto)

Ohjeita liittymistä varten (pdf-tiedosto)

Ohjeita yhdistyksen rekisteröintiin sekä yhdistysten mallisääntöjä löytyy Patentti- ja rekisterihallituksen www-sivuilta osoitteesta
http://www.prh.fi/fi/yhdistysrekisteri.html