Jäsentiedot

Sulasol tarvitsee jäsenyhdistystensä jäsenluettelon, yhteystiedot sekä vuosittain kerättävät tiedot yhdistyksen toiminnasta.

iFest-jäsenrekisteri

Jäsenyhdistykset ylläpitävät itse oman yhdistyksensä tietoja Sulasolin iFest-jäsenrekisterisovelluksessa. Tietoja voi päivittää aina kun yhdistyksen jäsenten yhteystietoihin tai määrään tulee muutoksia. Vain tietoja päivittämällä voi varmistaa, että jokainen laulaja ja soittaja saa kotiinsa Sulasol-lehden. Jäsenmaksut laskutetaan jäsentietojen perusteella tammikuussa.

•iFest-rekisteriin kirjaudutaan täällä.

•iFest-ohje löytyy täältä (pdf-tiedosto).

•iFest-jäsenrekisterin Rekisteri- ja tietosuojaseloste löytyy täältä.

Mikäli yhdistyksellänne ei vielä ole jäsenrekisterin ylläpitoon vaadittavia tunnuksia, voitte tilata ne tällä nettilomakkeella.

Yhdistyksen yhteystiedot ovat tärkeitä, jotta saamme teihin tarvittaessa yhteyden. Sulasol käyttää jäsenpostin lähettämisessä jäsenrekisterissä olevia jäsenyhdistysten yhteystietoja. Jäsenyhdistykset vastaavat omien tietojensa ylläpidosta.

Tilastokaavakkeella kyselemme tietoja kuorojen ja orkestereiden toiminnasta Sulasolin toimintakertomusta varten. Tilastokaavakkeen voi täyttää vuoden alussa verkossa sähköisenä.