Kulttuuriseteli

Liity jäseneksi Kulttuuriseteli-verkostoon

Sulasolin jäsenyys Kulttuuriseteli-verkostossa tuo Sulasolin kuoroille ja orkestereille mahdollisuuden liittyä Kulttuuriseteleitä vastaanottavaksi palveluntuottajaksi ilman aloitusmaksua (85 euroa).

Kulttuuriseteli toimii samaan tapaan kuin liikunta- tai lounasseteli. Kulttuuriseteli on korvamerkittyä rahaa, jolla työntekijä voi lunastaa itselleen mieluisia kulttuurikokemuksia Smartum Oy:n kanssa sopimuksen tehneissä kulttuuripaikoissa eri puolilla Suomea. Hyvät ja tasokkaat kulttuuripalvelut niin isoilla kuin pienillä paikkakunnilla takaavat tasapuolisen edun myös työpaikoille, jotka toimivat useammassakin toimipisteessä usealla eri paikkakunnalla. Kulttuuriseteli on henkilökohtainen etu, eikä sillä voi maksaa esimerkiksi perheenjäsenten harrastamista.

Smartum lanseerasi Kulttuurisetelin helmikuussa 2005 pitkälti asiakkailta tulleiden toiveiden innoittamana. Aluksi verottaja katsoi Kulttuurisetelin olevan verotettava etu, mikä vähensi suuresti Kulttuurisetelin kysyntää. Kulttuurisetelin verovapaus astui kuitenkin voimaan vuoden 2009 alusta. Jatkossa myös yhä useampi yritys tulee todennäköisesti tarjoamaan Kulttuuriseteleitä työntekijöilleen.

Kulttuuriseteli-kumppanuus on oiva markkinointikanava potentiaalisten kulttuurin harrastajien tavoittamiseksi. Kulttuuriseteli on henkilökohtainen etu. Usein kulttuuria kulutetaan kuitenkin yhdessä perheen tai ystävien kanssa, jolloin Kulttuurisetelillä maksava asiakas houkuttelee mukanaan myös muita asiakkaita. Kulttuuriseteli-verkostoon kuuluvat palveluntuottajat näkyvät automaattisesti www.kulttuuriseteli.fi-verkkopalvelun suositussa käyttökohdehaussa.

Myös kuorolaiset ja orkesterin jäsenet itse voivat hyödyntää Kulttuuriseteliä, mikäli saavat niitä työnantajaltaan. Kulttuuriseteli-verkostossa olevan kuoron tai orkesterin jäsenet voivat nimittäin maksaa niillä yhdistyksensä jäsenmaksun.

www.kulttuuriseteli.fi
www.smartum.fi

Kulttuurisetelin käyttöohje Sulasolin jäsenille

Liittykää verkostoon
Mainostakaa jäsenyyttänne
Tilittäkää setelit Smartumille