Kuorokerho

Nuottiuutuudet puoleen hintaan!

Kuoronuottien hankinta on usein visaista touhua etenkin siellä, missä ei ole musiikkikauppaa alle sadan kilometrin säteellä. Eikä siinäkään kaupassa tavallisesti ole kuoronuotteja. Ohjelmiston suunnitteleminen pelkkien nimitietojen perusteella on jokseenkin mahdotonta. Nuottinäyttelyillä, näytekappaleilla ja kirjastojen avulla on kuoronuottimateriaalin tarjontaa yritetty kohentaa, mutta palvelussa on silti huomattavasti parantamisen varaa.

Siksi kuoromateriaalin tarjontakeinoksi ideoitiin Kuorokerho. Kerhon jäsen saa kolmesti vuodessa eri kustantajien uusimpia kuoronuotteja sisältävän nuottipaketin puoleen hintaan. Kolme viikkoa ennen paketin lähettämistä kerholaiset saavat esitteen, jossa kerrotaan lähetyksen sisältö nuottinäyttein ja kommentein. Paketin tulon voi tietenkin perua, jos sisältö ei kiinnosta tai nuotit ovat jo entuudestaan tuttuja. Peruutuksen voi tehdä postitse, faxilla, puhelimitse tai sähköpostitse.

Kerho jakautuu kolmeen ryhmään: D (diskanttiäänet eli lapsi- ja nuorisokuoro-/naiskuoro-ohjelmisto), M (mieskuorot) ja S (sekakuorot). Kerholainen voi kuulua yhteen tai useampaan ryhmään. Kerhoon liittyminen ei sido jäsentään mihinkään; kerhosta voi erota milloin vain. Kerholaisille on luvassa jäsenpakettien lisäksi edullisia tarjouksia myös muusta kuoromateriaalista.


Kuorokerhon säännöt

* Liittyminen
Kerhoon voi liittyä kuka vain milloin vain. Liittyminen tapahtuu puhelimitse, sähköpostitse, faxilla tai postitse.
* Jäsentiedote
Jäsentiedote postitetaan kolme (3) viikkoa ennen nuottipaketin lähettämistä. Jäsentiedotteessa esitellään seuraavan nuottipaketin sisältö nuottiesimerkkien ja lyhyiden kirjallisten esitysten avulla. Jäsentiedotteen mukana voidaan lähettää mainoksia muista tarjousnuoteista.
* Nuottipaketti
Nuottipaketin mukana lähetetään kerholaiselle lasku. Nuottipaketti lähetetään, ellei kerholainen ole perunut sen tuloa määräaikaan mennessä. Peruutuksen voi tehdä postitse, faxilla, puhelimitse tai sähköpostitse. Nuottipaketti maksaa kerholaiselle 50 % vähemmän kuin kustantajan myyntihinta.
* Palautus
Kaikkiin tilattuihin nuotteihin ja tuotteisiin pätee kuluttajasuojalain mukainen neljäntoista (14) päivän palautusoikeus. Tuotteet on palautettava samassa kunnossa kuin ne olivat lähetyshetkellä. Mukana on oltava nimi- ja osoitetiedot. Nuottipaketin koko materiaali on palautettava; yksittäisten nuottien palautusta ei hyvitetä.
* Eroaminen
Kerhosta voi erota milloin vain. Eroilmoitus tehdään kirjallisesti. Kerho voi erottaa jäsenen tai keskeyttää tuotteiden lähettämisen maksuhäiriöiden, jatkuvien palautusten, peruutusten tai väärinkäytösten vuoksi.
* Postitus- ja käsittelykulut
Tilatessasi useampia tuotteita kerralla postimaksu on edullisempi kuin yksittäistapauksissa. Postitus- ja käsittelykuluista veloitamme seuraavasti:
-alle 0,25 kg 2,60 e
-alle 0.50 kg 3,40 e
-alle 1.00 kg 5,10 e
-alle 3.00 kg 6,80 e
-alle 5.00 kg 8,50 e
Oikeus sääntöjen ja hintojen muutokseen pidätetään.
Kuorokerhon jäsenrekisteriä voidaan luovuttaa ja käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin. Jäsen voi halutessaan kieltää osoitetietojensa käytön.


Yhteystiedot:
Kuorokerho
Sulasol
Klaneettitie 6-8, 00420 Helsinki
puh. 010 8200 221, fax 010 8200 222